Referencer fra vores kunder​

"​Jeg har samarbejdet med Job-Link gennem flere år. Både i mit tidligere virke og nu igen i en ny virksomhed.

Når markedet går op, har man som virksomhed brug for at kunne reagere lynhurtigt for at kunne imødekomme den øgede efterspørgsel, og samtidig har man brug for at sikre sig at den kvalitet man leverer til kunderne, forbliver i top.

Dette kan være en stor udfordring når man arbejder med tekniske projekter af høj kompleksitet. At onboarde en ny Projektleder eller Ingeniør tager på traditionel vis mindst 6-12 måneder, og dertil kommer den store udfordring det er at finde egnede kandidater til de ledige stillinger. Alt sammen er meget tidskrævende, og kan være en stor udfordring at håndtere i en travl hverdag.

Af disse årsager har jeg brugt assistancen fra Job-Link ad flere omgange, og hver gang har det været til min store tilfredshed.

Job-Link formår at levere kandidater af meget høj kvalitet på meget kort tid! Flere gange har jeg oplevet at vi har den rette kandidat i arbejde kun 3-4 uger efter at vi tog kontakt til Job-Link.

Det eneste det kræver fra virksomhedens side er en klar jobbeskrivelse og deltagelse i et par relevante interviews. Alt forarbejdet er udført af Job-Link på forhånd inden vi bliver involveret.

Desuden har vi fordelen af at vi har ressourcerne på fleksible vilkår i op til 12 måneder.

På denne baggrund, kan jeg kun på det varmeste anbefale Job-Link som rekrutteringspartner."

Joakim Haulrik, Vice President,

Technology Solutions, Global Supply Unit,

Haldor Topsoe A/S

"​Alfa Laval Copenhagen A/S og undertegnet har samarbejdet med Iben Holm og Job-link i en årrække, hvor opgaverne primært har bestået i at skaffe vikarer og konsulenter i perioder med ekstra projektaktiviteter. Der er opbygget et tæt og tillidsfuldt samarbejde, som betyder, at Job-link effektivt og hurtigt kan løse vores behov.

Det betyder ligeledes, at vi får tilbudt vikarer og konsulenter, som passer godt ind i Alfa Laval’s kultur, og som besidder de ønskede kompetencer. Et af resultaterne er ydermere, at en lang række vikarer over tid er blevet fastansat i Alfa Laval. Den type ”try and hire” er værdifuld for os og kun mulig, fordi Job-link bekymrer sig om, hvad der er bedst for vikaren, konsulenten og kunden."

Per Martinsen, Head of Project Engineering,

Business Unit Food Systems,

Alfa Laval Copenhagen A/S

”Vi er en mindre handels- og produktionsvirksomhed, som har ca. 20 ansatte. De fleste af vores ansatte er placeret i Danmark, samt sælgere i Norge og Sverige. Vores personale er en blanding af teknikere, administration og sælgere. Vi har benyttet Job-Link til at ansatte vores lageransvarlige og vores regnskabschef.

Vi er i begge tilfælde blevet positivt overraskede over, hvor høj kvalitet de udvalgte kandidater havde.

Vi gennemførte samtale med 3 kandidater i hvert tilfælde, hvor Iben Holm fra Job-Link deltog. Det kan vi absolut anbefale, da Iben naturligvis hjælp med hendes lange erfaring fra branchen og hendes kendskab til hvad der er vigtigt at få afklaret.

Vi endte med at ansætte 2 personer som vi stadig, efter hhv. 7 måneder og 1,5 år er meget tilfredse med. Vi er helt sikre på, at vi ikke var kommet i nærheden af den kvalitet i vores ansættelsesprocedure, hvis ikke Iben fra Job-Link havde hjulpet os. Både min partner og jeg har over 25 års erfaring indenfor ledelse og dermed ansættelser. Men vi kan kun anbefale at bruge Job-Link som partner i en ansættelsesproces. Vi vil i fremtiden altid bruge Job-Link, da det giver os en meget større sikkerhed for at ansætte de rigtige personer, både hvad angår faglige og personlige kvalifikationer.”

Christian Rud Ingvardsen

Direktør

Christonik ApS