Jobsøgning​

Jobsøgning​

En kort oversigt over det væsentligste I en ansøgning.

​Du kan bruge den som kladde eller huskeliste til din egen personlige ansøgning. Du vil sikkert synes, at det er lettere at anvende denne kladde, hvis du printer den ud. Gå den igennem et par gange og planlæg, hvad du vil tage med i ansøgningen og CV’et m.m.

HUSK: vi behandler alle oplysninger, som du giver til os, fuldstændigt fortroligt. Vi bruger udelukkende oplysningerne i forbindelse med jobs, som du er interesseret i, at vi formidler for dig.

Ansøgningen

Personlige Oplysninger.

Navn, adresse, postnummer og by, telefonnummer privat, fax, email og mobiltelefon, hvis du har disse. Gift, ugift, enlig – Antal børn – Nationalitet – Alder

Ansøgningen

Hvad gør dig kvalificeret til at kunne udføre dette job?

Skriv en klar og præcis tekst, som fortæller, hvad du forventer af jobbet og hvad du kan yde til jobbet. Skriv gerne om konkrete jobs og projekter, hvor du har haft succes. Hvilke er dine stærke sider? Hvad kan netop du medbringe til din eventuelle nye arbejdsplads? Er det f.eks. ordenssans, præcision, inspiration, handlekraft, blæksprutte, igangsætter, lederevner, udholdenhed eller…? Skriv eventuelt, hvor du har set jobbet annonceret og, hvis du skriver en uopfordret ansøgning, så anfør altid dette.​

Lønkrav og ønsker

Hvis det er relevant på dette tidspunkt i ansøgningsprocessen, så angiv dine lønønsker. Det kan være både lønnens størrelse og/eller dens sammensætning, som kan være relevant her.

Teknologi og værktøjer

Hvis du har erfaring med bestemte teknologier eller værktøjer, som du gerne vil arbejde videre med, så beskriv dine færdigheder og eventuelt, hvordan du vil kunne udnytte dem i dit nye job.

Arbejdstid

Du kan tage specielle muligheder eller ønsker om arbejdstid med i ansøgningen, hvis du finder det relevant – eller hvis det står nævnt i jobbeskrivelsen for det job, du søger.

​CV

For hver relevant karrierepunkt bør du starte med at skrive:

Funktion og eventuel titel – Fra måned-år – Til måned-år – Firma, By, Land Præcis beskrivelse af jobbet – og især, hvad du har opnået, været ansvarlig for og andre væsentlige opgaver og udfordringer, som du har løst. Hvis det er væsentligt for det nye job, så skriv om de teknologier og værktøjer, som du har erfaring med.

Uddannelse

Uddannelse eller eksamen – Afsluttet år – Uddannelsessted, By, Land – Evt. udmærkelser og lign.

Sprog Mundligt: forhandling, flydende, godt, tåler udvikling

Skriftligt: forhandling, flydende, godt, tåler udvikling

Referencer

Navn – Firma, Uddannelsessted eller Organisation – Relation (chef, kollega. lærer o.s.v.) – Kan kontaktes via tlf, adresse, email, fax o.s.v. Skriv, hvis dine referencer IKKE kan kontaktes uden dit samtykke.

Evt. kommentarer

Andre professionelle aktiviteter, som du synes er relevante enten for jobbet eller for firmaets opfattelse af dig som medarbejder og person. F.eks. deltagelse som taler på konferencer, arrangement af udstillinger, erfa-grupper, bestyrelsesposter o.s.v.

Andre oplysninger

Professionelle medlemsskaber, sociale aktiviteter og medlemsskaber, og private interesser og aktiviteter, som du synes er relevante.

God fonøjelse.​

- Send os dit CV

- Se ledige stillinger